Ищем Волонтёра-координатора. Зе!логистика



Усім привіт. На зв'язку Зе!команда. Найближчим часом у нас з'явиться координатор юристів. Ми отримали достатню кількість якісних контактів і пропозицій проектів.

Дякуємо вам! З радістю повідомляємо, що тепер ми переходимо до інших напрямків, не менш важливих. Серед 500 000 учасників команди було чимало людей, які запропонували свою допомогу в логістиці: починаючи від власників компаній у цій сфері, закінчуючи людьми інших професій, у яких є авто, — і вони готові допомогти нам.

Зважаючи на те, що ми маємо зібрати 30 000 спостерігачів, і переважно це будуть мешканці міст і районних центрів, нам доведеться вирішити проблему транспортування людей у невеликі села і далекі куточки областей.

Тому ми шукаємо волонтера-координатора, який зможе організувати всіх охочих допомогти в цій сфері.

Насамперед ми звертаємося до тих, хто вже залишав заявку на сайті і вказав, що може допомогти транспортом (+ ми обов'язково відправимо вам лист на пошту). Важливо, щоб у вас був досвід роботи в логістичній сфері, організації управління такою великою кількістю процесів і людей. Цікаво? Заповнюйте коротку анкету — https://t.me/Ze2019auto Дедлайн подання — 15 лютого.