Дайджест: коротко про головне.
Зе!Тиждень 06.03.2019



Привіт!

Тиждень Зе!команди був дуже насиченим та плідним. А зараз час підбити підсумки та розповісти вам найбільш цікаві й важливі новини. Тому говоримо коротко про головне.

Цього тижня Володимир Зеленський провів низку надзвичайно важливих зустрічей! Про що говорили та з ким, читайте нижче:

23 лютого відбулася зустріч із делегацією Світового банку на чолі з директором у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен. Обговорювали основні положення програми кандидата у президенти та його перші кроки в разі обрання главою держави. Читайте детальніше

Під час ще однієї зустрічі з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон та першим радником посольства Франції Крістофом ле Ріголером розмовляли про двосторонню співпрацю між Україною та Францією. Детальнiше

26 лютого відбулась не менш важлива зустріч зі спеціальним представником Держдепартаменту США в Україні — Куртом Волкером. Детальнiше

Володимир Зеленський зустрівся з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йостою Люнгманом. Йшлося про співпрацю України з МВФ. Чому так важливо її продовжувати? Переходьте за посиланням та дізнавайтеся.

Зеленський зустрівся з однією з найвідоміших німецьких політиків, депутаткою Європейського парламенту, співголовою фракції «Зелені – Європейський вільний альянс» Ребеккою Гармс. Однією з тем розмови було скасування кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Про що говорили ще — читай далі.

Ми запустили сайт!

Тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу та всіх важливих посилань.

Продовжуємо подорожувати Україною: Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці. А також детальніше про Зе!команду: чим нам можна допомогти?

Усе це в новому VLOG Євробляхи vs Укрдороги

Як не допустити фальсифікацій на виборах президента? Станьте спостерігачем! До нас уже приєдналися Євген Кошовий та Руслан Ханумак, а чого чекаєте ви?
https://www.facebook.com/watch/?v=529561604234649

Чи не найгарячіша новина цього тижня — ми запустили конкурс у нашому Telegram-каналі «Зустрінься з Володимиром Зеленським!» Переходьте за посиланням, дізнавайтеся умови конкурсу та не втрачайте свій шанс зустрітись із Зе!Президентом. Детальніше...

У 10 випуску влогу Зе!Президент говорили з експертами на тему Українського суду: чому судова реформа провалилась, хто повинен відбирати нових суддів та багато інших важливих питань.